Kerst miniaturen

Kerst minaturen

Al jaren was ik bezig met hout bewerking en houtdraaien. Helaas heeft het een tijd geduurd voordat ik de juist gereedschappen had. Zo ontbrak het aan een goede opspanklem, inmiddels heb ik deze. Na wat proberen heb ik eerst een specht gemaakt. Hierna volgde de pinquin. Gevolg door nog wat vogels. Ze zijn zo gemaakt dat ze in de boom kunnen hangen. De vleugels zijn eerst gedraaid daarna door midden gezaagd. De pootjes zijn van messing. Het hout is beuken en merantie.

 

Let op deze werkstukken hebben niets met een vaste schaal te maken zoals voor de popenhuizen.

 

De vogels:

De gans en eend (3,5 cm)

De reiger (7 cm)

De stukken worden met de hand gemaakt en zijn uniek

Maar ook kerst klokjes van beuken hout van 3 á 4 cm per 4 stuks € 5,00 of paddestoelen per 4 stuks € 3,50 later volg nog meer.

Nog een project het draaien van een kerstbal. Dat kan ook met hout. De bol is uitgehold vanwege het gewicht. Sinds kort ook andere houtsoorten dus nog ik kan nog voort.

Kijk ook eens op de andere pagina's. Vragen kunt u altijd stellen.

Nieuwe miniaturen kerst

Hieronder enkele nieuwe kerst miniaturen. Zoals de kerststallen.. De figuren zijn zo 2cm groot. Zoals u ziet klasiek modern. Mogelijk ga ik deze nog kleiner maken voor uw poppenhuis.Hoewel deze ook wel kunnen.

 

natuur hangers. krans enkele voorbeelden.

Menu naar andere pagina's

INFORMATIE

Werkstuken zijn te koop zie beschrijving

De volgende werkstukken bied ik ook te koop aan op enkele beurzen. Maar zijn ook online te koop. Het liefst wil ik graag dat u langs komt, zodat u kunt zien wat u koopt. Foto geven meestal een vertekend beeld. Ik heb niet alles online gezet. Van de radio's heb ik meerdere uitvoeren en kunnen naar wens gemaakt worden. Al dan niet met licht en geluid. Vraagt u gerust naar de mogelijk heden. De prijzen zijn ecxl. verzendkosten.

Enkele gebruikte materialen